COLETE

TRANSPORTUL COLETELOR
    Pentru o gestionare eficienta a coletelor, orice expeditor este indrumat catre oricare dintre agentiile noastre din ROMANIA sau SPANIA.
    Procedura RO-TUR de receptionare a coletelor este urmatoarea:
  cantarirea coletelor;
  pasul urmator va fi verificarea continutului coletului/plicului;
  se va aplica pe coletul/plicul ce urmeaza a fi expediat ETICHETA RO-TUR cu numele, adresa si telefonul destinatarului si stampila biroului RO-TUR;
  specificarea pe colet/plic "ACHITAT" (in cazul in care contravaloarea transportului s-a incasat in agentie) sau aplicarea cuponului "PLATA LA DESTINATIE" (in cazul in care contravaloarea transportului se va incasa la destinatie)
  sigilarea coletelor/plicurilor cu banda personalizata RO TUR;
  declararea de catre expeditor a continutului coletului prin completarea formularului “LISTA DE CONTINUT A COLETULUI” in 3 exemplare: 1 exemplar se va inmana expeditorului impreuna cu seria cuponului aplicat pe colet, 1 exemplar pentru sofer ?i 1 exemplar pentru agentia expeditoare.

TRANSPORT COLETE DE LA 1 EURO
    IMPORTANT! Distributie / preluare colete / de / la domiciliu pentru cantitati mai mari de 20kg, tariful/kg se negociaza.
    Este strict interzis transportul de tigari, alcool, materiale explozive, artificii, materiale iritante, gaze comprimate, lichide inflamabile (acetona, benzina, etc.)
   Se pot trimite prin colet postal orice bunuri de uz personal (electronice, electrocasnice, mobilier, Imbracaminte si Incaltaminte, jucarii, rechizite, decoratiuni interioare, materiale de constructii, sanitare etc.).


ATENTIE!:

Alimentele se pot transporta pe raspunderea expeditorului!
SC. RO TUR TRAVEL AGENCY SRL nu este raspunzatoare de alterarea alimentelor pe timpul transportului . Organele vamale atat din Romania cat si din tarile tranzitate – Ungaria, Austria, Germania, Franta, Spania, Italia au dreptul, conform legii, de a inspecta continutul coletelor.

TRANSPORT COLETE DE LA 1 EURO
Tarifele practicate pentru expedierea coletelor/plicurilor sunt:
  expedierea coletelor pentru orasele: ARAD, DEVA, SIBIU, RM.VALCEA, PITESTI, TIRGOVISTE, BUCURESTI, CALARASI, SLOBOZIA, GALATI, BRAILA, CONSTANTA, TULCEA, TECUCI, ADJUD, BARLAD, ONESTI este de 1.5 euro/kg
  Restul tarii -1.8euro/ kg
  Livrarea coletelor la domiciliu clientului, in Romania, are loc In 3-5 zile de la data plecarii din Spania, sub rezerva cazurilor de forta majora.
  Pentru comunitatea Madrid, Valencia, Zaragoza, Albacete, Castellon, Lleida: ridicarea/livrarea coletelor a caror greutate insumata depaseste 30 de kg, se poate face direct de la domiciliul clientului, fara costuri aditionale;
  Tarifele practicate de SC. RO TUR TRAVEL AGENCY SRL. sunt afisate la sediile firmei atat din Spania (Madrid, Valencia, Zaragoza, Albacete, Castellon, Lleida) cit si Romania (Constanta, Calarasi, Tulcea, Bucuresti, Galati, Braila, Tecuci, Adjud, Barlad, Onesti)

Plicuri
  plicurile cu acte se taxeaza cu 10 € (format A4)IMPORTANT DE RETINUT!
    Coletele/plicurile se predau doar destinatarului pe baza de act de identitate (buletin, pasaport) ?i prin completarea unei declaratii prin care destinatarul confirma primirea coletelor in stare normala, cu continut complet, intacte ?i nedeteriorate, neavand nici o pretentie fata de firma. In cazul in care coletul este ridicat de altcineva decat destinatarul, acest lucru este posibil doar prin prezentarea unei copii a actului de identitate a destinatarului coletului

RECLAMATII

    Reclamatiile privind continutul, starea bunurilor, atitudinea personalului ROTUR se consemneaza numai in scris ; solutionarea reclamatiilor se face In termen de cel mult 30 de zile de la primire; reclamatiile ulterioare nu se iau In considerare. 
Home   Despre noi   Trasee    Parcul auto    Inchirieri    Colete    Noutati   Parteneri    Contact Copyright © 2010 Toate drepturile rezervate rotur.com